عکس رهبر جدید
۰
سبد خرید شما خالی است.

قیمه نثار / مربای هویج و پوست پرتقال

  فایلهای مرتبط
قیمه نثار / مربای هویج و پوست پرتقال

مواد لازم: (برای سه نفر بزرگسال)

- گوشت گوسفندی بدون استخوان:200 گرم 

- برنج: سهپیمانه 

- پیاز: یک عدد متوسط 

- رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری 

- روغن سرخ کردنی 

- دارچین، پودر گل محمدی، زنجبیل، پودر فلفل قرمز (پاپریکا)، زردچوبه، نمک (هرکدام یک قاشق چای-خوری). 

- خلال پسته، بادام، پوست پرتقال، کمی شکر و گلاب

 

طرز تهیه

- برنج را میشوییم، کمی در آن نمک و آب میریزیم و کنار میگذاریم. 

- پیاز را به صورت نگینی یا رنده درشت خرد میکنیم. 

- پیاز خردشده را داخل قابلمهای در کمی روغن تفت میدهیم. 

- زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و آنقدر تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. 

- گوشت تکهتکهشده را اضافه میکنیم و هم میزنیم. 

- بعد از آنکه کمی سرخ شد، رب گوجه را به آن اضافه میکنیم. 

- وقتی بوی خامی رب گوجه گرفته شد، دارچین، پودر گل محمدی، زنجبیل، و پودر فلفل قرمز (پاپریکا) را به آن اضافه میکنیم. 

- بعد از آنکه مواد کمی سرخ شدند، سه لیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم. 

- در قابلمه را میگذاریم و قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم تا خورشت به آرامی بپزد. 

- خلال پوست پرتقال را کمی تفت میدهیم.  

- سپس به آن زرشک شستهشده میافزاییم و بعد از اندکی تفتدادن مقدار کمی شکر به آن اضافه میکنیم.  

- خلال پسته و بادام را به آن میافزاییم، حرارت را خاموش میکنیم و کمی گلاب در آن میریزیم. 

- برنج خیسخورده را دم میکنیم.

 

طریقه پذیرایی با قیمه نثار

بعد از پختن برنج و خورشت، ابتدا داخل دیس را با یک لایه برنج میپوشانیم. روی آن خورشت آماده شده را به عنوان لایه دوم قرار میدهیم، لایه دوم برنج را روی خورشت میریزیم و روی آن را با خلال آمادهشده تزیین میکنیم.

 


 

 

مربای هویج و پوست پرتقال

معصومه شیخان

 

طریقه آمادهسازی خلال پوست پرتقال

- قسمت سفید پوست پرتقال را از قسمت نارنجی رنگ آن جدا میکنیم.  

- قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال را بهصورت خلال برش میزنیم.  

- خلالها را خشک میکنیم.  

- بعد از خشکشدن خلالها، سه بار آنها را در آب میریزیم، میجوشانیم و آبکشی میکنیم تا تلخیشان گرفته شود.

 

مواد لازم

- هویج: یک کیلوگرم

- شکر: یک کیلوگرم

- خلال پوست پرتقال: یک لیوان

- وانیل: یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

- هویـج را مـیشوییم، پـوست مـیگیریـم و رنـده می‌‌کنیم.

- آن را داخـل قـابـلمه مناسب مـیریزیـم و روی حـرارت کـم قرار میدهیم.

- بعد از پنج دقیقه دو پیمانه آب به آن اضافه میکنیم.

- حرارت زیر قابلمه را زیاد میکنیم تا بجوشد.

- شکر را کمکم به آن اضافه میکنیم.

- بعد از بهجوشآمدن، خلال و وانیل را به آن اضافه میکنیم.

- قابلمه را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیفتد.

 

فوت آشپزی

- یک لیوان آبسرد به همراه یخ آماده میکنیم.

- یک قطره از شیره مربا را داخل آبیخ میچکانیم.

- اگر خوب پخش نشد و انسجـام خود را حـفظ کرد، یعنی مربای ما آماده است.

 

نوش جان

۱۳۲
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست پخت، قیمه نثار، مربای هویج و پوست پرتقال، معصومه شیخان
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید