عکس رهبر جدید

نقاشی

طراحی و نقاشی‌های دانش‌آموزان توسط کارشناسان مرکز بررسی آثار مورد نقد و بررسی قرار گرفته و آموزش‌های لازم برای بهتر شدن آثار به آن‌ها ارائه می‌گردد. دانش‌آموزان علاقه‌مند به طراحی و نقاشی می‌‌توانند آثار خود را برای مرکز بررسی آثار مجلات رشد ارسال کرده و پاسخ‌های کارشناسان مرکز را دریافت نمایند.

 


آدرس
تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر، شماره ۲۶۸، دفتر انتشارات و فناوری آموزشی

صندوق پستی

۶۵۶۷ – ۱۵۸۷۵

تلفن

۸۸۳۰۵۷۷۲  - ۰۲۱

پست الکترونیک
barresiasar@roshdmag.ir


تاریخ بروزرسانی : ۳ تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۵۵

نقاشی دانش آموزان؛ سال ۱۳۹۸

Loading

یکی از روش‌‌های جذاب رنگ‌ آمیزی استفاده از سطوح بافت‌‌دار در زیر کاغذ است. در اطراف ما سطح‌‌هایی وجود دارد که روی آن‌ها نقش‌‌های برجسته‌‌ای دیده می‌شود. مثل برگ‌ها، سکه پول، کلید، شانه با دندانه ریز، سفره‌های پلاستیکی که حاشیه آن‌ها نقش برجسته دارد و...

شما می‌توانید این سطوح را زیر کاغذتان قرار داده و روی آن را با مداد رنگی رنگ‌آمیزی کنید. نقش آن سطوح روی نقاشی‌تان ظاهر می‌شود. در این جا تعدادی از نقاشی‌های دوستانتان را که با این روش کشیده‌اند می‌بینید.

 

شما هم نقاشی‌هایی را با روش بافت بکشید و برای ما به آدرس تهران ـ صندوق پستی ۱۵۸۷۵۶۵۶۷بفرستید.

 

بهاره حاجی‌گل   
بهار گلچهره  
آوا علیخانی   
امیرعلی توسلی   
باران عسگری  
النا نجف‌زاده  
ثنا هاشمی  
  

یک روش جالب برای داشتن نقاشی متفاوت، استفاده از تکه‌های مجلات و کاغذهای رنگی در میان نقاشی است.
در این روش می‌توانید تکه‌ای از مجلات باطله، روزنامه، کاغذ کادو، کاغذ رنگی یا حتی پارچه نقش‌دار را بریده و روی کاغذ بچسبانید. بعد آنرا با دقت نگاه کنید. با فکر و خلاقیت خودتان با استفاده از وسایل نقاشی آن تکه چسبانده شده را ادامه داده و تبدیل به یک نقاشی کنید. طوری که پس از تمام شدن نقاشی ان تکه چسبانده شده جزئی از نقاشی شود.

در زیر نمونه‌هایی از نقاشی دوستانتان را می‌توانید ببینید. این روش خلاقیت شما را بسیار بالا می‌برد.

 


واله رضایی  
کیمیا کریم‌پور احمدی
علی صالحی
سامان پور مولایی
سامان پور مولایی (۲)
روشا شیبانی
پارمیدا صالحی

کیمیا حسین‌ زاده

 

  می‌توانید نقاشی‌هایی را که با این روش کشیده‌اید به آدرس تهران ـ صندوق پستی ۱۵۸۷۵۶۵۶۷بفرستید.

 


 

امیرعلی فرزی‌زاده از خوزستان امیرعلی فرزی‌زاده از استان خوزستان، فقط سه سال و نیم دارد، اما توانسته است یک اثر قشنگ نقاشی خلق کند، آن هم با روش «کلاژ و تکه‌چسبانی». امیرعلی فرزی‌زاده

شما هم می‌توانید با وسایلی که در اطرافتان وجود دارند، یک کلاژ درست کنید. همین که چیزهای بی‌ربطی مثل پارچه، پوست پسته یا تخمه، دکمه، کاموا، گوش‌پاک‌کن، خرده کاغذ و ... را انتخاب کنید و تصمیم بگیرید در قسمت‌های متفاوت کاغذتان بچسبانید، نگاه خودتان را به نقاشی تقویت کرده‌اید.
چیدن رنگ‌ها و شکل‌های متنوع در یک صفحه، تمرینی بسیار عالی در نقاشی به حساب می‌آید.

  * * *

 

ثمین غلامی از اراک

ثمین غلامی عزیز از شهر اراک، نقاشی شاد و قشنگی با موضوع زمین بازی کشیده است.
ثمین در این نقاشی از روش «چاپ» استفاده کرده که باعث شده است، نقاشی‌اش جذاب‌تر شود. یعنی روی یک تکه سیب‌زمینی شکل ستاره و قارچ را با نوک کارد تراشیده، آن را در رنگ گواش زده و سپس روی کاغذ فشار داده است.

 

 

* * *

 

 

سپهر جوادی از تهران

 سپهر جوادی عزیز از تهران، این حلزون‌ها را با روش «نخ و رنگ» کشیده است.

در این روش، یک تکه نخ را در رنگ جوهر یا گواش می‌غلتانید. سپس کاغذی را از وسط تا می‌کنید و نخ را بین آن قرار می‌دهید. با دست کاغذ را فشار می‌دهید و نخ را می‌کشید تا بیرون بیاید. شکل رنگی درست می‌شود که با ماژیک یا مداد رنگی می‌‌توانید آن را به نقاشی تبدیل کنید.
سپهر جان نقاشی‌ات خیلی قشنگ شده، آفرین!

 

* * *


نازنین‌زهرا کلیج از چمستان

 این نقاشی نازنین زهرا کلیج از چمستان است. من از نقاشی او خیلی خوشم آمد. اگر گفتید چرا؟ به نظر من نازنین زهرا در نقاشی‌اش خلاقیت داشته و این در هنر بسیار مهم است. خلاقیت او در انتخاب رنگ آسمان بوده!

درست است که از نظر ما آسمان آبی رنگ است، اما اصلاً اشکالی ندارد اگر آن را در نقاشی با رنگ دیگری رنگ‌آمیزی کنیم. حتی خورشید را هم می‌توانید صورتی کنید، یا ابر را بنفش و زمین را قرمز!

هیچ محدودیتی در انتخاب رنگ برای نقاشی‌تان وجود ندارد. از هر رنگی در هر جایی که خواستید، استفاده کنید.

 

 

Loading
Loading