عکس رهبر جدید
۰
سبد خرید شما خالی است.

آبگوشت مرغ و لپه

  فایلهای مرتبط
آبگوشت مرغ و لپه

مواد لازم :

مرغ: سه تکه 

لپه خیسخورده: یک پیمانه 

سیب‌‌زمینی: یک عدد بزرگ 

پیاز: یک عدد متوسط 

فلفل دلمهای: یک نصفه 

سیر: دو حبه 

گوجهفرنگی: دو عدد متوسط 

لیموامانی: دو عدد 

مرزه خشک: یـک قاشـق چایخـوری 

رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری

چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم.

 

طرز تهیه:

- پیاز خردشده و چوب دارچین را در روغن و روی شعله مستقیم گاز کمی تفت میدهیم. 

- فلفل دلمهای و سیر خردشده را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. 

- مرزه، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم. 

- بعد از کمی تفتدادن، مرغ را اضافه میکنیم. 

- لپه خیسخورده را در ظرف میریزیم. 

- به مواد تفت دادهشده آب اضافه میکنیم ( میزان آب دلخواه است).

- بعد از جوشآمدن مواد، شعله گاز را کم میکنیم. 

- سیبزمینی چندتکه شده، گوجهفرنگی و لیموامانی خیسخورده را اضافه میکنیم. 

- درظرف را میگذاریم و به مدت حداقل دو ساعت صبر میکنیم تا جا بیفتد. 

- آبگوشت مرغ و لپه آماده است.

 

فوت آشپزی: لیموامانی قبل از استفاده (در تمامی غذاها)  بهتر است در آب جوش خیس بخورد تا تلخی آن گرفته شود. بعد از بیرون آوردن از آب جوش، با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد میکنیم.

 

 


 

کیک موزی/ معصومه شیخان

 

مواد لازم:

- موز: دو عدد

- تخم مرغ: یک عدد 

- شکر: یک پیمانه

- آرد: یک و نیم پیمانه 

- روغن مایع: دو سوم پیمانه 

- شیر: دو سوم پیمانه 

- کره: چهار قاشق غذاخوری

- وانیل: یک سوم قاشق چایخوری 

- بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری 

- گلاب: یک قاشق غذاخوری،

- نمک و گردوی خرد شده به میزان لازم

 

طرز تهیه:

- تخممرغ، شکر، وانیل و کمی نمک در ظرفی میریزیم.

- آنقدر با همزن دستی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. 

- شیر، روغن مایع و گلاب را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

- آرد و بیکینگپودر الکشده را به مخلوط آمادهشده اضافه میکنیم و به‌‌آرامی هم میزنیم.

- گردوهای خردشده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و ظرف مایه کیک را کنار میگذاریم.

- کره را در تابه میریزیم و روی شعله کم گاز قرار میدهیم. 

- چهار قاشق شکر به کره اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا شکر ذوب شود. 

- موزهای از وسط  چاکشده را ته تابه میچینیم و مایهخمیر آمادهشده را روی موزها میریزیم. 

- تابه را روی شعلهپخش کن اجاق گاز با حرارت  کم قرار میدهیم و روی تابه را با در و دمکن میپوشانیم.

- بعد از نیمساعت اگر کیک پخته  بود، اجاق گاز را خاموش میکنیم و یکربع فرصت میدهیم تا سرد شود. 

- کیک آمادهشده را در ظرف پذیرایی (سرو) بر میگردانیم.

 

فوت آشپزی: برای آزمایش پخت کیکهای اسفنجی یک خلال دندان در کیک فرو میکنیم. اگر مواد به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است.

 

نوش جان

۱۰
کلیدواژه (keyword): رشد نوجوان، دست پخت، آبگوشت مرغ و لپه، کیک موزی، معصومه شیخان
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید